Industri

Industri

Vagnar skåp och andra detaljer för vårdoch flygindustri. Djupdragna tråg för industriella applikationer. Lättvikts lådor och inredning för lådor.

VÅRA PROJEKT

Hisschaktspaneler

Hybrix paneler för hissar som är lätta brandklassade och pulverlakerbara. Går att få i storlekar upp till 1255 ggr 3000 mm. Önskas aluminiumprofiler som är integrerade i panelen är detta inga problem. Där går att ha hone, hane profiler i varje enda eller helt släta profiler. Tjocklek från 4mm till 27mm.

Panelen är 100% återvinningsbar. Panelerna klara de krav som finns på hissar idag gällande dentavtryck, brandklass och styvhet. Hybrix panelerna går att få i önskad metall den vanligaste är tillverkad i aluminium. Integrerade aluminiumprofiler gör det enkelt att få snygga övergångar mellan panelerna och glas.

Batterilåda

Lättvikts batterilåda som går att få i Hybrix. Där viktbesparingen ligger på 50%. Djupdraging av Hybrix är möjligt för att skapa en batterilåda med befintliga maskiner som gör lådorna så ingen modifikation behöver göras av verktygen. Batterilådor för bilar, lastbilar, cyklar, båtar och flyg är möjligt där vikten spelar roll gör sig Hybrix bäst.

Utmaningen var att visa på potentialen att utveckla en lättvitsprodukt baserad på Hybrix.

Lösningen som tagits fram och demonstrerats är en låda med ca 50% viktreduktion. I detta fall är lådan tillverkad genom bockning och fogning med icke termiska metoder

I ett liknande projekt har en batterilåda tagits fram genom djupdragning av Hybrix med metallbelagd stålplåt.

Separationsplåt för espressobryggare

En special produkt vi tagit fram med flygindustrin är ett tillbehör till kaffekokaren för Boeing modeller så kaffekokaren sitter fast under flygningen. I flygindustrin är kraven höga på sandwich material gällande brandklass och vikt.

Akutvagn

En lättviktsvagn i Hybrix för sjukvården. Används idag på sjukhus runt om i landet. En enkelvagn att flytta runt med mycket förvaring hygiensäkrad för operationsrum.

Djupdragen produkt

Vissa kombinationer av Hybrix är perfekta att djupdra. Bara att använda befintlig utrustning för djupdragning inga nya mallar behövs.

Välj inloggningstyp: